Sztárok

Kutyája riasztotta a szomszédokat: csupán 35 éves volt a világhírű sportoló exfelesége, amikor kegyetlenül meggyilkolták őt

Nicole Brown Simpson és barátja gyilkossága a mai napig az egyik legvitatottabb és legtöbbet emlegetett emberölési ügy az Egyesült Államok történetében.

Máig nem tudni, mi történt pontosan

O.J. Simpson nevéről valószínűleg még az is hallott, aki nem követi figyelemmel az amerikai futballt, hiszen az egykori játékos az ellene folyó gyilkossági per kapcsán lett világszerte ismert 1995-ben. Ekkor azzal vádolták, hogy megölte volt feleségét, Nicole-t, valamint annak új párját Ron Goldmant még 1994. június 13-án. Annak ellenére azonban, hogy a bizonyítékok Simpson bűnösségét igazolták, az esküdtszék felmentette őt sztárügyvédjei segítségének köszönhetően, így a büntetőeljárás végül ártatlannak nyilvánította a futballjátékost. 1997-ben azonban egy polgári perben bűnösnek vélték Simpsont, ezért 33,5 millió dollár megfizetésére kötelezték a sportolót, amit a férfi azonban soha nem fizetett ki, de ez sem járt következményekkel. Börtönbüntetésre ugyanis nem kellett számítania, mert ha az esküdtszék egyszer már ártatlannak nyilvánított valakit, azon nem lehet változtatni, így O.J. Simpson gyakorlatilag a gyilkosság ellenére is boldogan élhette tovább az életét, habár ő a mai napig azt állítja, semmi köze nem volt a brutális emberöléshez, melynek során Nicole testét erősen megcsonkították. Hogy mi is történt pontosan azon a végzetes napon, galériánkból megtudhatod!

Nicole-ra és új barátjára, Ron Goldmanre 1994. június 13-án találtak rá a szomszédok, mivel Simpson exnejének kutyaugatására felébredtek a környéken élők. Egy Steven Schwab nevű férfi volt az, aki látta, hogy Nicole elszökött kutyája csupa véres, majd egy másik szomszéd az ebbel együtt visszament Nicole házához, ahol rátalált a vérben úszó holttestekre. Mint kiderült, brutális gyilkosság történt, amit valószínűleg Simpson követett el féltékenységből: Nicole torkát olyan erővel vágták el, hogy a kés még a gerincvelőjébe is belefúródott.
Kattints a további képekért!

Pamela Anderson Love, Pamela címmel kiadott memoárjában mesélt Tommy Lee-vel való kapcsolatáról és annak eddig nem ismert borzalmas, sötét oldaláról.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.