Fehérneműre vetkőzött a népszerű magyar színésznő, tetoválását is megvillantotta – Fotó

Nyári Dia arról is mesélt pikáns posztjában, mi volt a modellügynökségek válasza arra, amikor fiatalon a kifutóval kacérkodott a gyönyörű színésznő.

Rengeteget fogyott, de korábban is jól érezte magát a bőrében

Nyári Dia életében rengeteg változás történt az elmúlt években: a Barátok közt egykori sztárja immáron férjes nő, akinek boldogságát fia, Zétény koronázta meg három évvel ezelőtt. Azóta Diával madarat lehetne fogatni, ugyanis élete minden tekintetben tökéletes, legyen szó magánéletéről vagy karrierjéről. A színésznő nemrégiben életmódváltásáról is beszélt, ugyanis Dia rengeteget fogyott az utóbbi időben, ám elárulta, hogy mindezt nem hiúsága miatt tette, hiszen szerette azt a teltkarcsú lányt, aki egykoron volt. Az azonban biztos, hogy fogyása óta még többen követik a közösségi platformokon, hiszen hihetetlen átalakuláson ment keresztül, és senki nem mondaná meg, hogy egy gyermekes édesanya, akit bizony tinédzserkorában jó pár modellügynökség visszautasított. Erről legújabb posztjában számolt be, ahol egy fehérneműs fotót is megosztott a világgal, amit galériánkat fellapozva te is megtekinthetsz!

Dia bevallása szerint fogyása előtt is jól érezte magát a bőrében: szerette azt a teltkarcsú vagy picit duci lányt, aki volt, ezt pedig szülése előtt is igeként hirdette a világnak. Elfogadta, ahogy kinézett, most azonban már igazi modellalkattal rendelkezik életmódváltásának köszönhetően.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/nyaridia

Oldalak