Hihetetlen, mennyire elhagyta magát a Nicsak, ki beszél sztárja: Kirstie Alley csak árnyéka egykori önmagának

Bizonyára te is emlékszel még a nagysikerű Nicsak, ki beszél!-trilógiára, és tisztán élnek az emlékezetedben a szereplők is, legalábbis az akkori énjük – nos, a film anyukája, Mollie, azaz Kirstie Alley alaposan megváltozott az évek során, már rá sem ismerni

Különleges sztori egyenlő óriási siker

„Mollie, a nagyszájú könyvelő gyermeket vár a főnökétől, aki hallani sem akar a dologról, és eszében sincs elválni a feleségétől. A kilátástalannak tűnő jövő ellenére a nő megtartja a babát, s hamarosan megszületik a kis Mikey. Ám a gyermek születése után Mollie-nak segítségre van szüksége, ezért épp kapóra jön James, a kissé infantilis taxisofőr, aki szívesen vigyáz a kisfiúra. És miközben Mollie a megfelelő apát keresi gyermeke számára, Mikey már kis választotta magának Jamest. De hogyan hozza a felnőttek tudtára?” – írja a film tartalmáról a port.hu. Nos, remekül összefoglalták a cselekmény lényegét, a legkülönlegesebb szálat azonban kihagyták a leírásból: a kis Mikey már az anyahméhben elkezdi kommentálni az eseményeket, születése után pedig még több véleményt hallhatunk tőle gondolatain keresztül egészen addig, amíg meg nem tanul beszélni. A nem mindennapi sztori tehát belopta magát az emberek szívébe, az 1989-es romantikus vígjátéknak így négy évvel később jött is a folytatása, a Nicsak, ki beszél most!, amely részben Mikey-nak testvére születék, méghozzá egy kislány, így az ő gondolatait hallhatjuk éppen szétesőfélben lévő családjáról. James szerepét John Travolta, míg Mollie karakterét Kirstie Alley játszotta mindkét filmben – utóbbi igencsak megváltozott az évek alatt, galériánkban mutatjuk, mennyire!

Íme a Nicsak, ki beszél! film boldog családja, James, Mollie és a kis Mikey, aki a második részben már testvért is kapott. A nézők imádták a szereplőket és a játékukat, az idő azonban nem kedvezett nekik.
Kattints a további képekért!

A színésznő Robert Wolders oldalán találta meg a boldogságot, ám a sármos férfi sosem vette feleségül Audreyt, aminek bizony megvolt az oka.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak