Sztárok

Így néz ki ma Nicole Kidman és Tom Cruise ritkán látott lánya: Isabella vagány nővé cseperedett – fotók

Nicole Kidman és Tom Cruise a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb álompárja volt, házasságuk tizenegy év után futott zátonyra. Saját gyermekük nem született, azonban örökbe fogadtak egy fiút és egy lányt, akiket nagy szeretetben neveltek.

Már a gyerekek is felnőttek

Nicole Kidman és Tom Cruise 1990-ben ismerkedett meg a Mint a villám című film forgatásán, szerelmük pedig szinte azonnal szárba szökkent. A színész elvált az akkori feleségétől, Mimi Rogerstől, fél évvel később pedig kimondta a boldogító igent Kidmannek. A kilencvenes években Hollywood első számú álompárjának számítottak, az esküvő után nem sokkal pedig elhatározták, hogy családot alapítanak: Isabella Jane-t 1993-ban, Connor Anthonyt pedig 1995-ben fogadták örökbe. Tizenegy év házasság után azonban a kapcsolatuk zátonyra futott, s végül a válás mellett döntöttek – bár a média sokat spekulált a válás okán, mindketten gondosan óvták a magánéletüket. A legelterjedtebb pletyka szerint Kidman katolikusnak kívánta felnevelni gyermekeiket, míg Cruise a szcientológia eltökélt híve. Azóta mindketten más oldalán találták meg a boldogságot, és a gyerekek is felnőtt, önálló életet élnek: Isabella immáron 29 esztendős, jelenleg a saját karrierjét építi. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban Nicole Kidman és Tom Cruise örökbefogadott lánya:

A válás után a két filmsztár kezdetben külön háztartásban, de közösen nevelte a gyerekeket, ám a színésznő kapcsolata évekkel később megromlott Isabellával és Conorral, mivel édesapjukhoz hasonlóan ők is a szcientológia gyakorlói.
Kattints a további képekért!

Nem kérdés, hogy Eleanor Jasmine Lambert megnyerte a genetikai lottót: a 28 éves színésznőt kivételes adottságokkal áldotta meg a sors, szépségét pedig egyértelműen az édesanyjától örökölte.

Leadfotó: RONCEN Patrick/KIPA/Sygma via Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.