Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára, aki 80 felett is rendkívül csinos – fotók

Nicole Kidman ha akarná, sem tudná letagadni gyönyörű édesanyját: a színésznő rengeteget örökölt a 82 éves Janelle szépségéből.

Mint két tojás

Hihetetlen belegondolni, de Nicole Kidman immáron 55 éves: az Oscar- és Golden Globe-díjjal is kitüntetett híresség számtalan alkalommal bizonyította már be a tehetségét, ráadásul seregnyi díjnyertes mozifilm jelzi a nevét. A hollywoodi színésznő azonban nemcsak a vásznon nyújtott alakításainak, hanem kivételes szépségének köszönhetően is meghódította az egész világot, bájos vonásait pedig egyértelműen az édesanyjától örökölte, aki gyakran tűnik fel a világsztár Instagram-oldalán – éppen ezért bárki számára egyértelművé válhat, milyen fantasztikusan működik a genetika. Galériánkban megmutatjuk, kicsoda pontosan Nicole Kidman csinos édesanyja:

Nicole Kidman 1967. június 20-án látta meg a napvilágot Honoluluban, három évvel később pedig világra jött a húga, Antonia, akivel szoros kapcsolatot ápol – viszonyukat az sem árnyékolja be, hogy míg a színésznő Amerikában él, testvére Ausztráliában alapított családot.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman és Tom Cruise a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb álompárja volt, házasságuk tizenegy év után futott zátonyra. Saját gyermekük nem született, azonban örökbe fogadtak egy fiút és egy lányt, akiket nagy szeretetben neveltek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak