Nagypál Kriszti: Fontos, hogy egy szépségkirálynő jó ügyeket képviseljen

A 2019-es Magyarország Szépe győztese az év több időpontjában is jótékonykodik, így azonnal igent mondott a MikulásGyár megtisztelő felkérésére.

MikulásGyár 2019 - Együtt, egymásért!

Idén 15 éves Magyarország leghíresebb jótékonysági akciója, a MikulásGyár, ami nem kér emelt díjas sms-t, nem teszi ki bankszámlaszámát, nem fogad el készpénzt. Névtelen jótevőket keresnek, akik tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot ajánlanak fel a rászoruló családok megsegítésére. Az elmúlt évekhez hasonlóan, országszerte számos gyűjtőponton adhatják le dobozaikat az adományozók, 2019. november 29. és december 21. között.

"Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi"

Nagypál Krisztina élete teljesen megváltozott idén, amióta őt választották 2019 legszebb magyar nőjének. A gyönyörű szépségkirálynő már meg is kezdte felkészülését a Miss World világversenyre, de emellett is fontosnak tartotta, hogy kivegye a részét a MikulásGyár jótékonysági akciójából. A modellt arról faggattuk, milyen gyerekkori élményei vannak a karácsonyról, valamint azt is elárulta, hogyan tölti most a karácsonyt, amióta már felnőtt. A Femcafe.hu riportere Londonban érte utol a csinos szőkeséget.

A szépségkirálynők sok fontos ügyre rá tudják irányítani a figyelmet az áltagon felüli adottságaiknak köszönhetően. Neked milyen szívügyeid vannak?

Bár nem szoktam megosztani a közösségi médiában, sokszor jótékonykodom. A ruháimat rendszeresen elajándékozom rászorulóknak, de jártam már többször is állatmenhelyen, hogy személyesen adhassak át ételadományt a kutyusoknak. A Magyarország Szépe alatt a charity feladatot egy idősek otthonában teljesítettem, ahol együtt tornáztunk, énekeltünk és beszélgettünk. A gyerekek és az állatok megsegítsége mellett, számomra nagyon fontos az is, hogy szánjunk időt az idősekre is, mert nekik is ugyanúgy szükségük van a gondoskodásra.

Amellett, hogy november és december között Londonban képviseled hazánkat a Miss World világversenyén, te is részt veszel a MikulásGyár idei akciójában. Miért érezted fontosnak, hogy a sok teendő mellett erre is időt szakíts?

Nagyon szeretem a gyereket! Legutoljára a Miss World táborában töltöttem el hosszabb időt közöttük. Egy ökoóvódába látogattunk el, ahol már egészen pici korukban a környezettudatosságra nevelik őket, ami számomra nagyon szimpatikus gondolat. Nagyon jó érzés volt ennyi kicsi között lenni és fájdalmas belegondolni, mennyi gyerek van Magyarországon, akinek semmi nem jut karácsonykor a fa alá, sőt sokaknál még az ünnepi asztalra sem. Éppen ezért egyáltalán nem hezitáltam, amikor megkerestek a szervezők az akció kapcsán.

Te mennyire szereted a karácsonyi ünnepeket?

Szerintem ez a legszebb ünnep az évben, mindig nagyon készülök rá. Ebben az évben egy kicsit más lesz a helyzet, hiszen már kint vagyok Londonban, elkezdtük a többi Miss Worldös versenyzővel a felkészülést. Bízom benne, hogy a városnézés alkalmával lesz időm egy kicsit vásárolni, mert szívesen vinnék haza egy-egy különleges ajándékot a szeretteimnek. A következő egy hónapban sajnos nem lesz lehetőségem arra, hogy személyesen is találkozzak a családommal a felkészülés miatt, de már nagyon várom, hogy otthon együtt ünnepelhessünk.

Hogyan szoktatok ünnepelni?

A szentestét mindig együtt töltjük, megvacsározunk, megajándékozzuk egymást, utána pedig társasjátékozunk és beszélgetünk. Szerencsére itt nincs semmilyen feszített koreográfia, mindent úgy csinálunk, ahogy nekünk jól esik. Ahogy visszaemlékszem, gyerekkoromban varázsolt el igazán ez az ünnep. A legemlékezetesebb az volt, mikor egyik évben egy kis dobozt kaptam, amiben hallottam, hogy valami mozog. Alig vártam, hogy kinyissam, és nagyon meglepődtem, hogy egy tengeri malacot kaptam. Óriási élmény volt.

Nézd meg Nagypál Kriszti legújabb londoni fotóit!

Nagypál Kriszti a Miss World 2019-es versenyén képviseli hazánkat, miután idén ő lett a Magyarország Szépe szépségverseny királynője.
Kattints a további képekért!

A csinos műsorvezető különösen fontosnak tartja, hogy egy közszereplő jó példát mutasson másoknak és ha teheti, jótékonykodjon is.

Leadfotó: MikulásGyár

Oldalak

Szólj hozzá Te is!