Sztárok

Elárulta születendő kisbabája nevét Nádai Anikó és Hajmásy Péter

Nádai Anikó és Hajmásy Péter nemrégiben eljegyezték egymást, majd bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig a kicsi nevét is elárulták a közönségüknek.

Váratlan szakítások, megingathatatlan románcok

Hangos celebbotrányokkal indult a 2022-es esztendő, számos sztárpár kikezdhetetlennek tűnő kapcsolata-házassága dőlt romba a közelmúltban: először az Ázsia Expressz győztes házaspárja, Horváth Gréta és Meggyes Dávid engedte el egymás kezét - kapcsolatuk egy harmadik fél, a Dancing with the Stars című táncos showműsorból ismert Stana Alexandra miatt futott zátonyra -, aztán még nagyobb bomba robbant a magyar sztárvilágban: kiderült, hogy Kulcsár Edina és férje, Szabó András "Csuti" házassága is menthetetlen. A 31 éves egykori szépségkirálynő az Instagramon jelentette be a váratlan hírt, miszerint gyermekei édesapjával külön utakon folytatják, majd néhány nappal később közölte: máris rátalált az új szerelem, méghozzá a G.w.M. művésznéven ismert magyar rapper, Varga Márk személyében. (A modell már a nevét is megváltoztatta az Instagramon, ezzel is jelezve, hogy végérvényesen pontott tett házassága végére.) Ha pedig mindez nem lenne elég, még Tápai Szabinával és Kucsera Gáborral kapcsolatban is felröppent a pletyka, miszerint véget vetettek románcuknak, de a sztárpár később cáfolta a megalapozatlan híresztelést.

Mindennek üdítő ellenpontját képezi Nádai Anikó és Hajmásy Péter kapcsolata, mely még 2020-ban szökkent szárba, azonban meglehetősen furcsa körülmények között, hiszen Nádai korábban Bókay Gergő, Hajmásy pedig Weisz Fanni szerelme volt, vagyis rendkívül érdekes "párcserés támadás" történt.

Románcukkal kapcsolatban még Hajmásy egykori felesége, Weisz Fanni modell is megosztotta a véleményét. A celebritás tavaly arról beszélt, nem találja-e furcsának a közvéleményt is megdöbbentő párcserét. „Furcsa bizony, már csak azért is, mert én nem cseréltem senkivel. Már rég egy pár voltunk, mikor ők összejöttek. Meglepett, de az ő dolguk. Legyenek boldogok” - nyilatkozta akkor az egykori szépségkirálynő. Hajmásy és Nádai szerelme azonban máig hihetetlenül erős szövetségnek tűnik. Sőt, csak az utóbbi időszakban pörögtek fel igazán az események a hazai sztárpár háza táján.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.