Sztárok

Felismerhetetlenre öregedett mindenki kedvenc énekese: így néz ki ma a Modern Talking egykori szívtiprója, Dieter Bohlen

A 80-as évek jóképű zenésze nők millióinak szívét hódította meg egykor, túl a hetvenen azonban már alig lehet ráismerni az énekesre, annyit öregedett az elmúlt években.

Mintha nem is lenne önmaga

Nincs olyan ember, aki ne ismerné a német popzenei duót, a Modern Talkingot: a kéttagú együttes az 1980-as évek második felében vált ismertté és világszerte népszerűvé. Olyan dalokat köszönhetünk Európa egyik legsikeresebb együttesének, mint a Cheri, Cheri Lady, a You’re My Heart, You’re My Soul vagy épp a You Can Win If You Want című örökzöld slágerek. Thomas Anders és Dieter Bohlen, a bandát alkotó két tag karrierjük felívelésével egy csapásra a nők kedvencévé is váltak, nem véletlenül: Anders piszkosul sármos volt fiatalon, míg Bohlen inkább a gyengébbik nem azon képviselőinek tetszett, akik rajongtak a szőke, vakító mosolyú férfiakért. De vajon hogy festenek ők ketten ma, miután megannyi év eltelt már az együttes 1984-es alapítása, valamint 2003-as megszűnése óta? Galériánkban mutatjuk Thomast és Dietert – egy biztos, utóbbira alig ismerni rá, úgy megöregedett!

A Modern Talkingot 1984 végén alapították Berlinben: aktív időszakuk 1984-1987 közöttre tehető, majd 11 év kihagyás után az együttes 1998-ban ismét visszatért, ami 2003-ig tartott, ekkor ugyanis az akkor 49 éves Bohlen ismét bejelentette a duó feloszlását.
Kattints a további képekért!

A Modern Talking nevű német popduó a 80-as évek egyik legnépszerűbb és legsikeresebb együttese volt. A zenekart Thomas Anders és Dieter Bohlen alkották, akikért nemcsak külföldön, hanem hazánkban is rengetegen rajongtak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.