Krausz Gábor ezzel mindent elmondott, de Mikes Anna élete is fenekestül felfordult

Krausz Gábor és Mikes Anna élete teljesen megváltozott, amióta együtt vannak. A rajongók is látják, hogy minden út pozitív irányba visz.

Krausz Gábor fotója valóban többet mondd ezer szónál

Természetesen a válás után is van, ami összeköti Tóth Gabit és Krausz Gábort, és ez nem más, mint a közös lányuk, Hannaróza. Azt már a viharos időszakban sem tagadták, hogy mindig ő lesz az első helyen, és mindent a kislányukért tesznek.

Tóth Gabinak mostanában meg kell küzdenie a negatív hullámokkal, de Krausz Gábornak teljesen pozitív fordulatot vett az élete. Lelkileg persze meg kellett erősödnie, és ebben rengeteget segített neki a Dancing with the Stars-os partnere, Mikes Anna.

Krausz Gábor is bevallotta, hogy ez a szikra közöttük nem a műsor után alakult ki, de nem akartak ezért külön szimpátiapontokat bezsebelni, és elsietni sem semmit.

Most mind a kettejük élete fenekestül felfordult, persze pozitív irányba. A többi a galériánkból kiderül!

Krausz Gábor és Mikes Anna között érződött, hogy szikrázik valami. Lehet ezért is tudták megnyerni a Dancing with the Stars legutóbbi évadát.
Kattints a további képekért!

Tóth Gabi nincsen könnyű helyzetben, mivel amióta szakított Krausz Gáborral, még kritikusabb vele a közönség. Néha még most sem nyugodnak meg az indulatok.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!