Sztárok

Szívhez szóló fotót posztolt kislányáról Mihalik Enikő, mindenki olvadozik tőle

A sikeres modell csak úgy sugárzik a boldogságtól, és büszkén mutatja meg sztárcsemetéjét a nagyvilágnak.

Házasság és gyermekáldás

Mihalik Enikő azon hazai hírességek nem épp népes táborába tartozik, akik szinte jegyzőkönyv-pontossággal dokumentálták várandósságuk minden egyes apró mozzanatát. A nemzetközi hírű modell hihetetlen lelkesedéssel, odaadással, fáradhatatlanul válaszolt a rajongók kérdéseire is, mi több, egyszerre több social media platformon (sőt, videókban és fotókon egyaránt) közvetítette azt a hihetetlenül nehéz, mégis fantasztikusan izgalmas kilenc hónapot, melyet most már maga mögött tudhat.

A 34 éves szőkeség még év elején tudatta a nyilvánossággal, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt, ahogy arról is beszámolt, mennyire romantikus körülmények között kérte meg kezét a szerelme. Mihalik Enikő már igen korán elárulta azt is, hogy kislányát nem Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban, New Yorkban hozza a világra (a Nagy Almát egyébként férjével, Korányi Dáviddal egyetemben nagyon jól ismeri).

Természetesen a Femcafe.hu is beszámolt róla, hogy július végén megszületett Mihalik Enikő kislánya, aki az Eva Rosa Koranyi nevet kapta szüleitől. A boldog anyuka az Instagramon posztolt egy megható képet a kis jövevényről, melyet így kommentált: "A legtökéletesebb emberi lény."

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.