Sztárok

Pokoli dolgokat rejt Michael Jackson boncolási jegyzőkönyve: iszonyú, mennyit szenvedett a halála előtt az énekes, testét horrorsérülések borították

Michael Jackson több mint 14 évvel ezelőtt távozott az élők sorából, a boncolási jegyzőkönyvéből pedig nemrég kiderült, hogy a tragédia előtti időszakban rendkívül rossz állapotban volt.

Halála az egész világot megrázta

Michael Jackson az egész világ zenéjére és kultúrájára óriási hatást gyakorolt: ledöntötte a faji korlátokat, megreformálta a videoklip-készítést, valamint egyengette a modern popzene útját. Évtizedeken át tartó sikere azonban 2009-ben váratlanul véget ért: rajongók milliói borultak gyászba, mikor kiderült, hogy mindössze 50 éves korában örökre lehunyta a szemét. Halálát egy vényköteles gyógyszer miatti szívleállás okozta, ám boncolási jegyzőkönyvéből más, egészen érdekes dolgok is kiderültek. Részletek a galériában!

Eddig sosem hallott részletek láttak napvilágot Michael Jackson életének utolsó időszakáról. A tizenháromszoros Grammy-díjas énekest 2009. június 25-én holtan találták otthonában: halálát egy vényköteles gyógyszer miatti szívmegállás okozta.
Kattints a további képekért!

Michael Jackson annak idején közös projektbe kezdett Akonnal, tervük azonban az énekes váratlan halála miatt sosem valósulhatott meg.

Leadfotó: Santi Visalli/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.