Sztárok

Frank Sinatra egykori szerelme ma már 77 éves: így néz ki most a szoknyapecér volt kedvese, aki 21 évesen ment hozzá az énekeshez

Frank Sinatrát a mai napig az egyik legnagyobb nőcsábászként tartják számon: a szoknyabolond énekes Hollywood legszebb asszonyainak csavarta el a fejét, négyszer nősült, egyik felesége - aki később Woody Allen neje lett - pedig 30 évvel fiatalabb volt nála.

Mindenkit magába bolondított

Frank Sinatra két dologról volt ismert: fantasztikus tehetségéről, amivel több Grammy- és Oscar-díjat is bezsebelt, de az olasz származású amerikai pop-dzsessz énekes és színész a női nem nagy imádója is volt, akinek lábai előtt fiatal és idősebb nők egyaránt hevertek, ezt pedig az egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatással bíró 20. századi zenei művésze ki is használta. Összesen négyszer nősült, de számtalan élettársa és partnere volt, így nem túlzás azt állítani, hogy a zseniális művész rengeteg nőt elfogyasztott, köztük az amerikai szórakoztatóipar legnagyobb szépségeit. Mindössze 19 éves volt, amikor először oltár elé állt Nancy Barbatóval, aki három gyermekkel is megajándékozta őt, azonban 11 év után frigyük válással végződött, miután Frank elhagyta nejét Ava Gardnerért, akivel hat évig tartott házasságuk. Ava után jött a sorban Mia Farrow amerikai színésznő: vad és szenvedélyes szerelmük nagy lánggal égett, ám kapcsolatuk füstje is éppoly nagy volt, amikor csupán két év után elváltak. Mia mindössze 21 éves volt, amikor feleségül ment az akkor 51 éves zenészhez – galériánkban mutatjuk, hogy nézett ki Farrow akkor és most, 77 évesen.

Frank Sinatra igazán jóképű férfi volt fiatalon, így egyáltalán nem meglepő, hogy a nők rajongtak érte és azon voltak, hogy a kegyei közé férkőzhessenek.
Kattints a további képekért!

Harry a múltban bizony nagy nőcsábász volt, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy anno egy 34 éves, kétgyermekes családanyát is magába bolondított – rövid kalandjukról most a Catherine Ommanney nevű nő számolt be.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A postai kézbesítő okosan tudta, hogy mit kell csinálni. Fel is tudta venni a nyugdíjakat, de aztán elkapták.
Lifestyle
Kiszedi a foltokat, sőt, visszaadja a fehér ruhák régi frissességét is.