Emlékszel még a Melrose Place szexi színésznőjére? Heather Locklear 24 éves lánya örökölte édesanyja szépségét

Ava Sambora 24 évesen gyakorlatilag olyan, mintha színésznő édesanyjának, Heather Locklearnek fiatalabb kiadását látnánk - cikkünkben mutatjuk, hogy néz ki a Melrose Place egykori sztárjának miniklónja.

Nem esett messze az alma a fájától

A Melrose Place egyike volt azon sorozatoknak, amelyek a 90-es években óriási sikereket értek el – nem is csoda, hiszen a népszerű Beverly Hills 90210 spin-off sorozatáról beszélünk. A sztori szerint a Melrose Place egy kis társasház, ahol hat egyedülálló fiatal és egy házaspár éli életét – bár a történet egyszerűnek tűnik, azért a fiatalok életében bőven akadtak kalandok és kalamajkák, így a produkció hétről-hétre egyre több nézőt láncolt a tévéképernyők elé. A sorozat a szereplőket gyakorlatilag egy csapásra változtatta világhírűvé, Heather Locklear pedig egy volt közülük: ő volt az, akivel a producerek felfrissítették a Melrose Place-t. Heather a rámenős és áskálódó Amanda Woodwardot alakította, a nézőknek pedig annyira tetszett Locklear karaktere, hogy Amanda állandó szereplője lett a sorozatnak, így 1993-tól egészen 1999-ig láthattuk őt az alkotásban. Azóta azonban eltelt 23 év, Heather pedig immáron 60 éves is elmúlt, és egy gyönyörű gyermeket tudhat magáénak, Ava Samborát, aki gyakorlatilag épp úgy néz ki 24 évesen, mint korábban szexszimbólum édesanyja. Galériánkban mutatjuk!

Íme Heather Locklear, a Melrose Place sztárja és egyik főszereplője még egészen fiatalon - gyönyörű arcával és hibátlan testével számos férfit meghódított, így nem meglepő, hogy kétszer is férjhez ment.
Kattints a további képekért!

Baronits Gábor magánéletéről nem sokat tudhatnak a rajongók, szerelmi életével kapcsolatban sem oszt meg szívesen részleteket, most azonban kivételt tett, és megmutatta a nőt, aki elrabolta a szívét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak