Sztárok

Meglepő oka van: ezért visel mindig napszemüveget Melania Trump

Az egykori first lady nem csak divatból hordja a népszerű kiegészítőt.

Mindig van rajta vagy nála egy

Melania Trump az egyik leghíresebb nőnek számít a világon, hiszen 2017 és 2021 között ő volt az Egyesült Államok first ladyje, akinek öltözködésére, viselkedésére és szokásaira millió ember figyelt, na meg persze a média képviselői, akik folyamatosan azt várták, mikor bakizik valamit. Azonban Melania nem csupán Donald Trump felesége, hanem korábban modellként is dolgozott, így mára igazi divatikonnak számít, stílusa pedig igen feltűnő, olykor rendkívül merész ruhái miatt kerül címlapokra. Megjelenéséhez pedig hozzátartozik az elengedhetetlen napszemüveg is, ami nélkül nemigen látjuk őt, szinte minden fontos nyilvános eseményen viseli. Melania előszeretettel hord napszemüvegeket, legyen szó akár egy franciaországi kirándulásról, akár az Egyesült Államokon belül tett jótékonysági látogatásairól – a szabadtéri programokhoz pedig teljesen érthető is, hogy efféle kiegészítőt visel. Azonban gyakran előfordul az is, hogy olyankor is rajta volt a jellegzetes napszemüveg, amikor ez egyáltalán nem volt illő, és határozottan a tiszteletlenség jeleként minősítették az emberek e momentumot. Ilyen alkalom volt a D-nap 75. évfordulója is, ahol az elesett katonák sírjánál fotózták Melaniát a jeles emléknapon. Adódott már olyan eset is, amikor Trump nejét éjszaka kapták lencsevégre, ahogy egy sötét darabot visel, sokan pedig nem értik ennek az okát. Cikkünkben eláruljuk, miért hordja mindig a trendi darabokat, lapozz!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.