Sztárok

Megszületett Nagy Feró harmadik unokája – Itt az első fotó a piciről

Az énekes fia jelentette be az örömhírt egy tündéri babafotó kíséretében, ráadásul a kicsi nevét is elárulta!

Gólyahír

Tavaly októberben a Femcafe is megírta, hogy Nagy Feró legkisebb fia, Hunor ismét apai örömök elé néz, így a Beatrice frontembere immár háromszoros nagypapa lesz. „Csodálatos, amikor az anyaméhben látni a fejlődő gyermeket, aki még csak 6 centiméter. Majdnem elájultam, sőt, elsírtam magam örömömben. Egyszerűen nem akartam elhinni” – mondta ekkor a zenész, aki az unokáiért bármikor és bármit képes félrerakni.

Hunor a közösségi oldalán jelentette be, hogy kedd reggel a hatvani kórházban megszületett a kisfia. Az apuka egy képet is mutatott a csöppségről, akinek a nevét is elárulta. „Ma reggel megérkezett a kisfiam, Nimród Zalán!” – írta a fotóhoz a büszke apuka.

Újabb magyar sztár várja gyermekét, a lehengerlő szépségű Mihalik Enikő szükszavúan, ám a részletekbe mégis beavatva nyilatkozott terhességéről.

Leadfotó: instagram.com/adalonline

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Joe Biden visszalépésével Kamala Harris esélyt kapott arra, hogy ő legyen a befutó a novemberi elnökválasztáson. Most a párjával nagy fordulatot vesz az életük, aki mindenben támogatni fogja.
Lifestyle
Te is nehezen tudsz elaludni? Egy egyetem kutatói most rájöttek a titok nyitjára, amit valószínűleg te is be fogsz vetni.
Sztárok
Az RTL már tavaly decemberben bejelentette, hogy idén újra képernyőre kerül a 2023-as év egyik legnézettebb műsora, vagyis a Sztárbox, ami egy újabb évaddal debütál.