Sztárok

Meghan és apja viszonya egyre feszültebb: Thomas Markle botrányfilmet készít a hercegnéről

Korábban egy történeteket, fotókat és egy személyes levelet is kiszivárogtatott az apa, aki még a vejével és unokájával sem találkozott.

Nagy leleplezésre készül

Meghan Markle élete pár évvel ezelőtt tündérmesei fordulatot vett: a sikeres amerikai színésznő beleszeretett egy igazi hercegbe! Azonban, ahogy a mesében lenni szokott, nem minden alakult zökkenőmentesen, amiben nagy szerepe van a sussexi hercegné édesapjának is. Thomas Markle soha nem volt éppen egy mintaapa. Bár 11 és 18 éves kora között nála lakott Meghan, később megromlott a kapcsolatuk, Thomas állítása szerint ez akkorra tehető, mikor Meghan először férjhez ment és Kanadába költözött. Azóta leginkább azzal tűnik fel a médiában a most 76 éves nyugdíjas operatőr, hogy a lányán próbál meg nyerészkedni. Korábban több történetet és képet eladott Meghanről, a tőle kapott személyes leveleit is kiszivárogtatta, most pedig minden eddiginél nagyobb dobásra készül: dokumentumfilmet készít, amiben soha nem látott felvételek is helyet kapnak majd a hercegnéről.

Meghan Markle ma már sokkal inkább tekint apjaként apósára, Károly hercegre, mint saját szülőjére. Rokonait igyekszik távol tartani a családjától, Thomas Markle még Harry herceggel és másfél éves unokájával, Archie-val sem találkozott.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.