Napvilágot látott az igazság: ezt gondolta valójában Meghan Markle a királynőről és Katalinról az első találkozó után

Szó mi szó, Meghan Markle véleménye sokat változott az első találkozás óta, és nem feltétlen a jó irányba...

Király(i) találkozó

Az első találkozók sosem könnyűek: gondoljunk csak arra az izgalomra, amit akkor érzünk, mikor éppen az első randevúra készülünk valakire. A helyzet akkor sem lesz könnyebb, miután tudjuk, hogy megtaláltuk életünk párját, hiszen olyankor még hátra vannak azok a pillanatok, amikor az illetőt bizony be kell mutatnunk a családnak is, akiknek vagy szimpatikus lesz szerelmünk, vagy egyáltalán nem tesz jó benyomást rájuk. Nos, ez fokozottan igaz a királyi család tagjaira: Meghan Markle-nek bizonyára nem lehetett egyszerű dolga amikor megtudta, hogy kedvese nagyanyjával találkozik majd, aki nem más, mint maga a királynő, II. Erzsébet. Minden bizonnyal rettentően izgult „debütálása” előtt, hiszen Erzsébet köztudottan nem arról híres, hogy könnyen befogad valakit a családba. Meghan később egy interjúban elárulta, mit gondolt a nagy királyi találkozó után Erzsébetről, illetve Katalin hercegnéről, akinek csakugyan bemutatták őt nemsokkal az eljegyzés előtt.

Több mint négy év telt el azóta, hogy a Kensington-palota 2017. november 27-én bejelentette Harry herceg és Meghan Markle eljegyzését. A hivatalos fotózást követően a pár interjút adott a BBC-nek, ahol Meghant többek között arról is faggatták, milyen volt az első találkozója a királynővel.
Kattints a további képekért!

Jim Morrison a népszerű The Doors rockzenekar vezető énekese és dalszövegírója volt: sikert sikerre halmozott, élete azonban tragikus véget ért. Mindössze 27 éves volt, amikor távozott az élők sorából, halálát pedig mind a mai napig talányok övezik.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak