Ő Meghan Markle hasonmása – Egyszerűen lehetetlen különbséget tenni a két nő között, annyira nagy a hasonlóság!

Ez a nő akár a hercegné eltitkolt ikertestvére is lehetne, bár sokak szerint Meghan sokkal természetesebb és szebb – te mit gondolsz?

Megszólalásig hasonlítanak egymásra

A sztárok, hírességek hasonmásairól több ízben is beszámoltunk már az elmúlt időszakban: kiderült, ki Vlagyimir Putyin, Volodimir Zelenszkij és Kim Dzsongun klónja, de lerántottuk a leplet II. Erzsébet cuki alteregójáról és Katalin hercegné „eltitkolt ikertestvéréről” is. Nem meglepő tehát, hogy Meghan Markle hasonmása is előkerült: egy Missouri állambeli influenszerről van szó, aki bloggerként is tevékenykedik, Instagramon pedig már majdnem 200 ezer követővel rendelkezik. Nem csoda, hiszen gyönyörű és idilli családi képeket oszt meg platformján, az emberek pedig imádják őt – az már csak egy plusz extra, hogy Akeisha egy az egyben Meghan Markle. Nem hiszed? Lapozd át galériánkat, és meglátod!

Meghan Markle-t minden bizonnyal nem kell bemutatnunk: az egykori színésznő nem filmjeivel tett szert a világhírnévre, hanem azzal, hogy 2018-ban hozzáment Harry herceghez, ezzel pedig beházasodott a brit királyi családba.
Kattints a további képekért!

Egyszerűen döbbenetes a hasonlóság a két nő között – mintha egymás tükörképei lennének.

Leadfotó: 123rf

Oldalak