Sztárok

Vége Meghan Markle és Harry házasságának? Küszöbön a válóper, a sussexiek frigyének napjai meg vannak számlálva

A herceg és Meghan Markle házasságáról egy ideje már azt pletykálják, hogy óriási válságba került, most pedig az is kiderült, mi okozza köztük az egyre megoldhatatlanabbnak tűnő problémákat.

Végleg pontot tehetnek közös életük végére

Mint ahogyan arról már több alkalommal mi is beszámoltunk, Harry és Meghan feje felett egyre nagyobb viharfelhők gyülekeznek: bár házasságuk elsőre idillinek tűnhet, a napvilágra került információk alapján ez közel sincs így. Még mindig nem tudni, mennyi igaz a pletykákból, de Meghan állítólag egy nős férfival csalja a herceget, méghozzá saját testőrével, míg mások szerint épp Harry fejét csavarta el egy nő, ráadásul egy férjes asszony. Diana egykori bizalmasa mindeközben azt állítja, a sussexiek frigyének napjai azért vannak megszámlálva, mert Meghan már hosszú évek óta manipulálja Harryt, ami most már a herceg számára sem titok, ő azonban nem szeretné ezt tovább elviselni. Az elhidegült páros kapcsán olyan szóbeszédek is szárnyra kaptak már, hogy a tündérmesébe illőnek tűnő szerelem azért ért véget Harry és Meghan között, mert utóbbi vérlázító dolgot művel férje háta mögött, olyankor pedig teljesen kivetkőzik magából. Ezek persze egyelőre csak találgatások, amit most egy újabb feltételezéssel egészített ki a Page Six a RadarOnline információi alapján – mint kiderült, megcsalásról, hűtlenségről szó sincs a hercegi pár között, ennél sokkal banálisabb probléma okozhatja házassági gondjaikat. Galériánkban olvashatod a részleteket!

A RadarOnline szerint csúnya viták dúlnak Harry és Meghan között, közös kaliforniai otthonuk pedig lényegében háborús övezetté változott, így tényleg már csak egy hajszál választja el őket a válástól. Éppen ezért a lap információi szerint a pár fontos és komoly döntést hozott.
Kattints a további képekért!

Mióta férjével, Harry herceggel hátat fordítottak a monarchiának, Meghan Markle több interjúban is kifejtette, hogy a Buckingham-palotában töltött évei alatt nem igazán volt boldog és kiegyensúlyozott, amin az sem segített túlzottan, hogy néhány protokollszabályt egész egyszerűen értelmetlennek talált.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...
Lifestyle
Nem, most nem a fahéjról és nem is a szódabikarbónáról van szó, létezik ugyanis egy sokkal hatásosabb csodaszer, amit a kávédba csempészhetsz, ha azt szeretnéd, hogy beinduljon szervezeted zsírégető...