Sztárok

Mélyül a szakadék: Meghan Markle nagyon haragszik Erzsébet királynőre – A hercegné békíthetetlen

Nagyon úgy tűnik, hogy minden próbálkozás felesleges, ugyanis Meghan és Harry egyszerűen képtelenek megbocsátani a királyi családnak.

Feszültség a palotában

Meghan Markle és Harry herceg jó ideje nem ápolnak már jó viszonyt a brit királyi család többi tagjával: mióta a hercegi pár az Egyesült Államokba költözött, nemigen tartják a kapcsolatot Erzsébettel, Károlyékkal és Vilmosékkal sem. A dolog hátterében állítólag az áll, hogy a királyi família képtelen volt elfogadni Meghant, rasszista megjegyzéseket tettek rá bőrszíne miatt, ezt pedig Harry képtelen volt elviselni, így felesége és gyermekei védelme érdekében úgy döntött, hogy Nagy-Britanniától távol kezd új életet, a palotától teljesen függetlenül. Ennek már két éve, de a sussexiek haragja mit sem enyhült azóta: nemrégiben Erzsébet királynő meghívta unokáját és annak családját a platina jubileumi ünnepségsorozatra, többek között azért, hogy enyhítse a feszültséget és végérvényesen békét kössön velük, ám a dolog nem úgy sült el, ahogyan azt várta. A villámlátogatás során az uralkodó végre találkozhatott legkisebb dédunokájával, a kis Lilibettel is, aki a napokban lett egy éves, de a családi esemény újabb nemvárt konfliktusokat hozott a felszínre, Meghan pedig teljesen besokallt attól, ahogy a királynő gyermekeivel bánt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.