Sztárok

Hajmeresztő, mit művelt az alkalmazottaival Meghan Markle: a hercegné kegyetlenkedéseibe sokan beleroppantak

Régóta pletykálják, hogy Harry herceg felesége megalázó módon bánt a beosztottjaival, amikor még a brit királyi család teljes jogú tagja volt. Most II. Erzsébet korábbi sajtótanácsadója borította a szennyest.

Borzalmas bánásmód

Hosszú ideje beszélik, hogy Meghan Markle sussexi hercegné folyamatosan kegyetlenkedett a Kensington-palota személyzetével, amikor még a brit királyi család teljes jogú tagjaként élte az életét. A pletykák időnként "új életre kelnek" - most éppen II. Erzsébet királynő korábbi sajtótanácsadója, Samantha Cohen borította a szennyest. Cohen elárulta, hogy a palota vizsgálata során őt is meghallgatták a sussexi hercegné állítólagos hatalmi visszaéléseivel kapcsolatosan. A New York Post cikke kiemeli, hogy a nő 17 évig dolgozott együtt a néhai II. Erzsébettel, aki aztán személyesen kérte meg 2018 nyarán, hogy legyen Meghan és Harry herceg főtitkára.

Cohen, aki hamarosan távozott is a pozíciójából, később úgy fogalmazott, a Meghanékkel közös munka olyan volt, "mintha tinédzserekkel dolgozna együtt."
Kattints a további képekért!

Harry és Meghan, mint sok más pár, természetesen nem mindenben ért egyet a másikkal - véleményük olykor eltérő, például a gyerekekkel, Archie-val és Lilibettel kapcsolatban is. Nemrégiben azonban Harry győzött a herceget és a hercegnőt érintő, egy igencsak fontos kérdésben, így nem Meghan akarata teljesült.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.