Sztárok

Ez a két parfüm volt Marilyn Monroe kedvence: a színésznő igencsak drága, mégis nőies és elegáns illatokért rajongott

Az ikonikus szexszimbólum egy általa ikonikussá vált parfümért rajongott egész életében, ami nem is meglepő, hiszen egy elképesztő aromájú, szexi illatról van szó, ami remekül passzolt Monroe személyiségéhez.

A két örök kedvenc

Marilyn Monroe-t valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen a mai napig a popkultúra egyik legismertebb és legmeghatározóbb egyénisége, aki az 1950-es években nem csupán az egyik legnépszerűbb színésznő volt, hanem egy valódi szexszimbólum, aki „buta szöszi” filmszerepeivel szerzett magának óriási hírnevet. Tehetsége és szépsége tehát vitathatatlan, de az is kétségtelen, hogy hatalmas hatással volt a divat alakulására: nők milliói lesik trükkjeit a mai napig, és próbálják lemásolni egyedi stílusát. A vörös rúzs és szőke haj kombinációjáról szinte mindenki ő ugrik be, de általa lett a világ ma már legikonikusabbnak számító parfümje is híres: Monroe szerette a nőies, szexi és elegáns illatokat, galériánkban pedig el is áruljuk, mi volt a két kedvence.

Bár a legtöbb ember szereti élete során váltogatni a parfümöket, vannak azonban olyanok is, akik ragaszkodnak egy bizonyos illathoz – Marilyn Monroe egy volt azok közül, aki szinte mindig ugyanazt a parfümöt használta, ami idővel a védjegyévé vált.
Kattints a további képekért!

Vilmos neje állítólag nem hajlandó más parfümöt viselni a kedvencén kívül, amiért már hosszú évek óta rajong.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Csütörtökön derült ki, hogy a Fidesz-KDNP Sulyok Tamás korábbi ügyvédet, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelöli a posztra.
Sztárok
Voltaképpen még szárba sem szökkent a pár szerelme, a Top Gun sztárja máris a szakítás mellett döntött. De az igazi baj nem is ez, hanem az időzítés.
Sztárok
Angelina Jolie úgy döntött, búcsút int barna tincseinek, s mostantól teljesen szőke frizurával hódít, ami elképesztően jól áll neki – igaz, ettől abszolút más az egész megjelenése is, így első...