Sztárok

Ritkán látott férjével tündökölt a vörös szőnyegen Margot Robbie: a színésznő titokzatos szerelme igazi szívtipró, isteni párost alkotnak – fotók

Margot Robbie férfiak millióit bolondította magába, ami nem csoda, hiszen nemcsak kivételes tehetségéről, hanem páratlan szépségéről is ismert. Rajongóinak azonban semmi esélyük nála, a bombázó színésznő szívét ugyanis évekkel ezelőtt már rég meghódította egy titokzatos, szerencsés szakmabeli.

Régóta bolondulnak egymásért

Margot Robbie-t senkinek sem kell bemutatni: a csodaszép színésznő már számos kasszasikerben bizonyította be talentumát, ám az idén debütált Barbie film akkora népszerűséget hozott számára, hogy azóta csak még felkapottabb lett. Az ausztrál származású hírességért mindig is rajongott a világ, ami valljuk be, korántsem okoz meglepetést, hiszen irigylésre méltó alakkal, igéző szempárral, csábos mosollyal, dús hajkoronával, no és persze makulátlan bőrrel áldotta meg a sors. Férfirajongói legnagyobb bánatára azonban a színésznő szerelme pusztán vágy marad mindenki számára, Margot ugyanis évekkel ezelőtt rátalált a boldogságra, méghozzá egy olyan ember személyében, aki csak nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt. A házaspár nemrég azonban kivételt tett, és együtt jelent meg egy nagyszabású vörös szőnyeges eseményen; galériánkban megmutatjuk, ki az a szerencsés férfi, akinek sikerült meghódítania a meseszép filmsztár szívét:

Vitathatatlan, hogy Margot Robbie a világ legszebb színésznőinek táborát erősíti, a legtöbben pedig úgy tartják, hogy egyszerűen hibátlan – ám mint ahogyan azt már egy korábbi cikkünkben megírtuk, mindezért rengeteg áldozatot hoz.
Kattints a további képekért!

A fél világ Margot Robbie lábai előtt hever. Népszerűségét nemcsak bájos szépségének és irigylésre méltó alakjának köszönheti, hanem istenadta tehetségének is, melyet már seregnyi díjnyertes filmben bebizonyított.

Leadfotó: Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency via Getty Images
Forrás: Blikk

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...