Te akarsz lenni az új Majka, vagy éppen Nádai Anikó? Akkor most itt a lehetőség

Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!

Ismét a lét a tét

Ugyebár 2023 tavaszán véget ért a Való Világ 11-ik évada, és a nézők tudták, hogy nincsen több leskelődés egy jó ideig. Tény, hogy csökkent a lelkesedés az ilyen típusú valóságshowk iránt, de még mindig rengeteg VV rajongó követte az eseményeket.

Végül VV Melina és VV Kriszti maradt ott az RTL luxusbörtönének kanapéján. Előbbi 39,68, míg utóbbi a szavazatok 60,14 százalékát kaparintotta meg. Bátran kijelenthetjük, hogy ez egy magabiztos győzelem volt VV Kriszti részéről. Az előző szezonban VV Vivinek VV Robit és VV Melinát sikerült maga mögé utasítania.

Ugyebár a Való Világ olyan sztárokat termelt ki, mint Majka, vagy éppen Nádai Anikó. Most neked is lehetőséged lehet megmutatni magad, mert indul a Való Világ 12! Hogy mit kell pontosan tudni róla, az a galériánkból kiderül!

Erősen vissza kell mennünk az időben, mert Majoros Péter Való Világban tűnt fel először a tévében. A sztár még csak 23 éves volt, és akkor bizony a közönség kezében volt a sorsa a beszavazó-show miatt. Aztán megszületett Majka karaktere, aki mára az ország legnépszerűbb celebje.
Kattints a további képekért!

Majkának és Majoros Hajnalkának még eszük ágában sincs hazatérni a Maldív-szigetekről.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...