Majka párja frenetikusan néz ki bikiniben, ettől mindenki szája tátva fog maradni

Majkának és Majoros Hajnalkának még eszük ágában sincs hazatérni a Maldív-szigetekről.

Majka párjának fotója itthon is forróságot fog okozni

A Frobes ismét összeállította a listát, hogy kik azok a celebek, akikre egész Magyarország figyel. A magazin a hírességeknél az ismertséget, a láthatóságot, a kedveltséget, a hitelességet, a pénztermelő képességet, valamint az online jelenlétet is vizsgálta.

Az aranyérmes, szóval a 2023 legértékesebb magyar celebje Majka lett. A koncertjeire tényleg azonnal elkapkodják a jegyeket, a tévében rengeteg nagynézettségű műsort vezet, ráadásul a bulvármédiában is állandóan beszéd tárgya. Megosztó sztár, de a többség szereti, szóval egyértelműen megkerülhetetlen szereplője lett a magyar médiának.

Idén ráadásul azzal is nagyot robbantott, hogy átigazolt a TV2-től az RTL-hez. Azonban még esze ágában sincs dolgozni. Hogy mivel ütik el az időt a párjával, az a galériánkból kiderül!

Majka tehát sikeresen megvédte a címét a celeblistán, mivel tavaly is első helyezett volt. Sebestyén Balázs akárcsak 2022-ben, most is ezüstérmes lett.
Kattints a további képekért!

Nincsen kizárva, hogy Majka és Curtis végre el fogja ásni a csatabárdot.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Mindannyian tudjuk, hogy sajnos a rák az egyik leggyakoribb, gyógyíthatatlan betegség szerte a világon. De gondoltad volna, hogy már olyan apró dolgokkal is csökkentheted a kockázatát, mint bizonyos...
Lifestyle
Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.