Sztárok

Liptai Claudia szívfacsaró vallomása a férjéhez: „A társam, aki akkor is hisz bennem, amikor én éppen egyáltalán nem magamban”

Liptai Claudiáéknál hatalmas szülinapi láz van, ugyanis a színésznő, lánya és férje is júliusban született, méghozzá egy-egy nap különbséggel.

50 éves lett

Liptai Claudia július 15-én ünnepelte 50. születésnapját. Lánya, Panka pedig egy nappal később töltötte be a 17. életévét. A család azonban ma sem marad ünneplés nélkül, Liptai férje, Pataki Ádám ugyanis ma ünnepli születése napját. A nagy alkalomból a színésznő megható vallomást intézett hozzá.

Liptai Claudia és mestercukrász férje, Pataki Ádám 5 évvel ezelőtt házasodtak össze. Kapcsolatuk részleteit alapvetően óvják a nyilvánosságtól, de időnként kivételt resznek.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.