Sztárok

Liptai Claudia és férje kitálalt: ez szokott köztük parázs vitát szülni

Liptai Claudia és Pataki Ádám hosszú évek óta élnek boldog párkapcsolatban, ám egy-egy szituáció bizony köztük is konfliktust tud generálni.

Náluk sem ritka a mosolyszünet

Liptai Claudia hosszú ideje van már képernyőn: az ország elsősorban műsorvezetőként ismeri, de számos sorozatban és színdarabban is bebizonyította a tehetségét. Már karrierjének kezdeti éveiben is sorra kapta a jobbnál jobb lehetőségeket, a neve pedig olyan népszerű műsorokkal fonódott össze, mint a Big Brother, a Mokka és a Sztárban sztár. Ráadásul nemcsak a szakmai sikereire, hanem a magánéletére is büszke lehet, hiszen gyönyörű családja van: 2006-ban született meg Gesztesi Károllyal közös lánya, Panka, 2015-ben megismerte majdani férjét, Pataki Ádám cukrászt, egy évvel később pedig világra jött a második gyermeke, Marcell. A tévés tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosság előtt, így a 2018-as, 120 fős álomesküvőjét is titokban tartotta meg: a több hónapos szervezés után Claudia és Ádám teljes diszkrécióban mondta ki egymásnak a boldogító igent a polgári szertatáson, pár nappal később pedig egy Pest megyei lovaskúriában sor került az igazi ünneplésre is. A házaspár boldogabb már nem is lehetne, hiszen esküvőjük óta harmóniában élik közös életüket, ráadásul nem csak a szerelemben, hanem a munkában is tökéletes partnerként működnek együtt. Ám a legtöbb párhoz hasonlóan néha természetesen köztük is felüti a fejét konfliktus, és olyankor ők is összekapnak…

Mint ismert, mindketten kudarcba fulladt házasságuk után érkeztek a kapcsolatba, így pontosan tudták már akkor is, hogy az együttélés nem mindig egyszerű. Éppen ezért nem csinálnak titkot abból, hogy bár teljes szívükből szeretik egymást, néha bizony az ő házasságukban is előfordulnak nézeteltérések.
Kattints a további képekért!

A népszerű tévés kerek-perec leírta a véleményét egy, a Facebook-on közzétett posztban.

Leadfotó: Instagram/ dongelato

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.