Sztárok

Elképesztően szexi és merész: anyaszült meztelenül pózol friss fotóján a világhírű színésznő, ezt látnod kell!

Lili Reinhartról már korábban is készültek pikáns fotók, a mostani azonban talán mindegyiket túlszárnyalja, nem csoda hát, hogy özönlenek a lájkok és a kommentek a színésznő közösségi oldalán.

Még csak 25 éves, de nevét már egy egész világ ismeri

Riverdale, A Wall Street pillangói, Charlie angyalai – többek között ezekben a nagysikerű alkotásokban szerepelt már Lili Reinhart, aki 25 éves kora ellenére már most óriási sikernek és hírnévnek örvend Hollywoodban. Lili ugyanis nem csupán tehetséges színésznő, de külső adottságai is megvannak ahhoz, hogy idővel a csúcsra érjen, erről árulkodnak közösségi média oldalai is: a színésznőt Instagramon majd 29 millió ember követi, akiket Lili rendszeresen meg is örvendeztet szexibbnél szexibb fotókkal. A színésznőt így tehát láthatták már a rajongók vad csipkeruhában, mélyen dekoltált felsőben, fürdőruhában, illetve merész estélyiben, valamint neccharisnyában és combfixben pózolva is, most azonban Lili szinte mindent megmutatott, ugyanis a gyönyörű és fiatal tehetséget anyaszült meztelenül kapták lencsevégre egy erkélyen pózolva.

Lapozz, mutatjuk a pikáns fotót!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...