Sztárok

Letícia királyné rövidre vágatta a haját: így áll neki az új frizurája – fotók

A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent meg a nyilvánosság előtt.

A megújulás mellett tette le a voksát

A téli időszak végével sokunkban megszületik a tavaszi változatosság iránti vágy, és szívesen kipróbálnánk valami újdonságot – legyen szó akár arról, hogy beszerzünk néhány új ruhát, valamint kiegészítőt, vagy arról, hogy megtetszik a frizuraváltás ötlete. Sok ilyen példát látunk a sztárok esetében, s mint kiderült, ez a trend a spanyol királynét is elérte, nemrég ugyanis úgy döntött, búcsút int hosszú tincseinek, ami elsőre meglepő lépésnek tűnhet a részéről, hiszen már hosszú évek óta hordta ugyanúgy a frizuráját. Nos, bármi is sarkallta erre az elhatározásra, meg kell mondanunk, a végeredmény egyáltalán nem okozott csalódást, sőt: Letícia továbbra is pompásan néz ki, ez a hajviselet pedig kifejezetten jól passzol a karakteréhez. Galériánkban megmutatjuk:

A spanyol királyi pár a minap Madridban látta vendégül Mario Abdo Benítez paraguayi elnököt és feleségét, Silvana López Moreirát, az alkalomra pedig Letícia – a tőle megszokott módon – egy igencsak elegáns outfitet állított magának össze.
Kattints a további képekért!

Letícia már nagyon készül a jó időre: a spanyol királyné egyre színesebb ruhákat ölt magára, legutóbbi választása pedig egész egyszerűen zseniális volt.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Utazás
A nyári hőségben nem csak mi vágyunk vízközelbe, hanem négylábú barátainknak is jól esik a hűsítő csobbanás. Szerencsére egyre több kutyás strand áll a gazdik és kutyáik rendelkezésére.
Sztárok
A Foo Fighters és Taylor Swift is Londonban koncertezett, és hát Dave Grohl úgy döntött, hogy odaszúr egy kicsit az énekesnőnek. Persze Swiftet sem kell félteni, aki bevédte magát.
Lifestyle
Eddig is sem volt könnyű helyzetben a két űrhajós, de most még tovább fognak a világűrben ragadni. A NASA már dolgozik a probléma elhárításán.