Sztárok

Katalin a nyomába sem érhet: Letícia felvette a világ legszebb színű őszi kabátját, káprázatosan festett benne

Újfent minden szempár Letícia királynéra szegeződött a minap, amikor is a spanyol király felesége egy olyan kabátot öltött magára, ami legalább 10 évet fiatalított rajta.

Egyszerűen nem tud hibázni

Katalint és Letíciát gyakran hasonlítják egymáshoz, nem véletlenül: mindketten egy királyi családba házasodtak be, de ez még nem minden, hiszen külsőre is hasonlítanak a másikra. Egyiküknek sem lehet oka panaszra az alakjukat illetően, éppen ezért ők azok, akik gyakorlatilag bármit viselhetnek, az adott szett garantáltan csodásan fog állni rajtuk. Remek stílusérzék is párosul azonban mindkettőjük részéről fantasztikus idomaik mellé: Katalin és Letícia outfitjeit nők milliói próbálják leutánozni nap mint nap, így nem csoda, hogy igazi divatdiktátorok ők, akik akaratuk ellenére formálják és meghatározzák azt, hogy mikor épp mi a trendi. Nos, Letícia a minap lekörözte „vetélytársát”, ugyanis egy olyan fantasztikus kabátot öltött magára, ami egyszerűen telitalálatnak bizonyult. A darab színe ugyanis hibátlanul passzolt a királynéhoz, de a kabát szabása is igazi Jolly Joker, hiszen gyakorlatilag mindenkin tökéletesen állna ez a fazon, így bátran másolhatják most őt a nők, mivel ezzel az őszi kabáttal ők sem fognak mellényúlni. Galériánkban mutatjuk Letícia legfrissebb szettjét!

Mint azt már említettük, Letícia sosem hibázik, ha a nyilvános megjelenésekről van szó: mind viselkedésben, mind pedig öltözködésben hozza azt, amit az ember egy királynétól elvár.
Kattints a további képekért!

Vida Péter hajmeresztő történetet elevenített fel a Magyarország, szeretlek! című műsorban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.