Sztárok

Megszületett az ítélet: brutális büntetéssel sújtották a férfit, aki mellkasba lőtte Lady Gaga kutyasétáltatóját

Az esetre 2021 februárjában, Los Angelesben került sor. A kutyaszittert több alkalommal is mellkason lőtték, és csak a szerencsének köszönheti, hogy túlélte az incidenst.

Több lövést is leadtak a kutyasétáltatóra, két házi kedvencet elraboltak

Szűk két évvel ezelőtt a Femcafe.hu is beszámolt arról a meghökkentő Los Angeles-i támadásról, melynek áldozata a világhírű énekes-színésznő, Lady Gaga kutyasétáltatója volt. A híresség épp Rómában tartózkodott, ugyanis Ridley Scott A Gucci-ház című filmjét forgatta épp, amikor egy fegyveres csoport négy alkalommal is mellkason lőtte a kutyaszitterét, Ryan Fishert, két francia bulldogot pedig elragadtak az alkalmazottól. A harmadik eb elszaladt a helyszínről: később az énekesnő egyik testőre talált rá. A kutyaszitter súlyos sérüléseket szerzett, de szerencsére azonnal kórházba szállították, és végül túlélte az incidenst. Lady Gagát sokkolták az események, és 500 ezer dolláros jutalmat ajánlott fel annak, aki visszajuttatja hozzá szeretett házi kedvenceit. Végül jelentkezett egy nő, aki azt állította, nála vannak az ebek. A rendőrség rájött, hogy az illető összeköttetésben áll a kutyaszittert megtámadó fegyveresek egyikének apjával, így hamarosan letartóztatták. Őt később bűnsegédlettel vádolták meg.

Nemrégiben börtönbüntetésre ítélték James Howard Jacksont, a Ryan Fishert megtámadó fegyveres csoport egyik tagját.

Fotó: 123rf

Lapozz, tudd meg, milyen büntetést szabtak ki a támadóra!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.