Egyetlen gyereke született a grunge királyának: Kurt Cobain lányából gyönyörű felnőtt nő lett

A Nirvana frontembere 27 éves korában halt meg, egyetlen lánya pedig már 29 éves is elmúlt.

Kurt Cobain tragikus sorsa

A 90-es évek egyik meghatározó stílusikonja és zenésze volt, miatta hordtak kockás inget, nagypapa kardigánt és túlméretezett, fekete-fehér napszemüveget tinédzserek ezrei. A Smells Like Teen Spirirt és megannyi sláger lázadó előadója, Kurt Cobain 28 évvel ezelőtt, 27 éves korában hunyt el tragikus körülmények között, ezzel pedig hatalmas űrt hagyott a zeneiparban. Sokan úgy vélik, a zenész valójában gyilkosság áldozata lett, noha közeli hozzátartozói és barátai már számtalanszor nyilatkoztak arról, hogy az összeesküvés-elméleteknek nincsenek alapjai.

Courtney Love énekesnő, a zenész özvegye ugyanakkor több alkalommal került a szóbeszédek fókuszába, sokak szerint ő végzett a grunge műfaj királyával egy drogmámoros napon. A házaspárnak egy közös lánya született, aki a Frances Bean nevet kapta és ma már 29 éves. Kurt árvája nem foglalkozik a rajongói teóriákkal, sokkal inkább egy fontos célnak szenteli idejét apja halálának évfordulóján: időről időre felhívja a rajongók figyelmét, hogy vigyázzanak mentális egészségükre és nem ciki segítséget kérni a szorult helyzetben.

Lapozz, mutatjuk, hogy néz ki ma a sztár lánya!

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.