Sztárok

Így néz ki ma Kurt Cobain egyetlen lánya – A 28 éves Frances Bean igazi szépség

A 27 éves korában elhunyt Kurt Cobain és Courtney Love lánya kétéves volt, amikor bekövetkezett a tragédia.

Frances Bean Cobain nagyon korán félárva maradt

Szomorú évforduló van ma, hiszen február 20-án még mindig csak 54 éves lenne a grunge koronázatlan királya, a Nirvana nevű együttes legendás frontembere, a 27 éves korában elhunyt Kurt Cobain. A zenész életét és lelki világát már kiskorától átjárta egyfajta mélységes bánat. Mivel a szülei elváltak, befelé forduló kisfiú lett, egyetlen örömforrása egy ajándékba kapott gitár volt. Nem szeretett iskolába járni sem, csak a festészet és az éneklés vonzotta. Már gyerekként foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata, mivel három közeli rokona is eldobta magától az életét. „Szupersztár zenész leszek, aztán megölöm magam, és a dicsőség lángja fog övezni” – hangoztatta gyakran (az önbeteljesítő jóslatot) a barátainak. Tizenötévesen elszökött otthonról, otthagyta az iskolát és nagyrészt hajléktalanként tengette a napjait. Ekkor kezdett punkkoncertekre járni, majd 1985-ben Krist Novoselic basszusgitárossal összehozták a Nirvanát. Az együttes a dobosok egész sorát fogyasztotta el, mígnem 1990-ben rátaláltak Dave Grohlra, aki később a Foo Fighters énekes-gitárosa lett. A zenekar számára az 1991-es Nevermind című album megjelenése hozta meg áttörést. A lemezből több mint 30 millió példány fogyott, és a mai napig rendre minden idők legjobb albumai közé választják. A sikernek azonban ára volt, ezt pedig Cobain nagyon nehezen tudta feldolgozni.

A részletekért lapozd fel a galériánkat!

A Nirvana népszerűségének növekedése félelemmel töltötte el Cobaint, aki a hatalmas koncerttermeknél, stadionoknál jobban szerette a kis klubok meghittségét. Az 1990-es évek elejétől a folyamatos turnézás, a média állandósult figyelme és gyomorpanaszai miatt heroint kezdett használni.
Kattints a további képekért!

A turnébusz okozta Cliff Burton halálát, azonban azt a mai napig nem tudni, hogy mi okozta a balesetet.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vastag Csaba és kedvese, Evelin hivatalosan is összekötötték életüket. Az énekes már a családalapításon gondolkodik.
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.