Kulcsár Edina kiakadása csak a kezdett volt, még több durva dolog zúdult rá és G.w.M-re

A kommentelők figyelmeztették Kulcsár Edinát, hogy más pletykák is terjednek róluk.

G.w.M kedvese nem olyan rég Instagramon fakadt ki

Kulcsár Edina és G.w.M gy tényleg rendkívül boldogok együtt, mivel a kisbabájuk új fényt hozott az életükbe. Aki követi a vlogjukat, az valóban nem marad le semmiről a család életével kapcsolatban.

Azonban mostanság nem volt túl jó időszaka a sztárpárosnak. Kulcsár Edinának is voltak gondjai, míg G.w.M kórházba került. Ez azért történt, mert a depressziója már fizikai bántalmakat is elkezdett okozni nála.

A rapper nagyon sokáig erősnek akarta mutatni magát, így az orvosokra sem hallgatott, de aztán csak lemondta a koncertjeit, és arra koncentrált, hogy a családjával feltöltődjön. Aztán azonban olyan durva pletykaáradat kezdett el terjedni a sztárpárosról, amit nem tettek zsebre. Kulcsár Edina a kezébe vette a dolgokat, és reagált mindenre! A galériánkból mindent megtudhattok!

Nemrég egy igen komoly pletyka kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogy G.w.M bántalmazta Kulcsár Edinát, és emiatt a pszichiátriára került. Kulcsár Edina édesanyja is megszólalt, Később pedig az egykori szépségkirálynő nyilatkozott, tagadva minden vádat.
Kattints a további képekért!

Krausz Gábor és Kulcsár Edina is átgondoltabban vetik ebbe bele magukat a jövőben.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!