Mikes Anna elárulta, mit tervez a jövőben Krausz Gáborral, de ilyen bejelentésre senki sem számított

Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.

Úgy tűnik, semmi sem szakíthatja szét ezt a szerelmet

A közvélemény egyértelműen Krausz Gábor pártján állt, amikor kiderült, hogy szakítottak egymással Tóth Gabival. Ez nem meglepő, mivel az énekesnő oldalán hamarosan egy másik férfi tűnt föl, Papp Máté Bence személyében. Persze már azon is rég túl vagyunk, hogy Tóth Gabi és a sztárséf házassága messze nem emiatt ment tönkre.

Aztán Krausz Gábor igent mondott a Dancing with the Stars műsorára, ahol a partnere Mikes Anna lett. Nem a nézők szurkolták ki, hogy összejöjjenek, hanem egymáséi is akartak lenni ők lenni a győzelem után, de időt adtak a dolognak, hogy minden kialakuljon.

Mikes Anna most arról is lerántotta a leplet, hogy mit terveznek együtt a jövőben. A galériánkból mindent megtudhattok!

Elképesztő, de a nézők még attól is féltették a párost, hogy belevágjanak az Ázsia expresszben, ami még a tapasztalt kapcsolatokban is tud konfliktust szülni.
Kattints a további képekért!

Rosszul indult a szakítás Krausz Gábor és Tóth Gabi között, de sokak szerint a sztárséf inkább már hálás lehet az énekesnőnek, hogy ez az egész így alakult.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.