Emlékszel Kovácsovics Fruzsinára? Így él ma a 2007-es Csillag születik tinisztárja – Az eljegyzés után szakított a vőlegényével

Kovácsovics Fruzsinát 14 évvel ezelőtt ismerte meg az ország a Csillag születikben: az akkor 19 éves énekesnő azonnal belopta magát a közönség szívébe, s ugyan a döntőig menetelt, a versenyt végül Utasi Árpi nyerte meg. Fruzsina a tehetségkutató után sem hanyagolta el a zenélést, sőt: 32 éves korára már azt is elmondhatja magáról, hogy Fonogram-díjas.

Mindenki imádta a bájos tinilányt

Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születik első szériájában tűnt fel, a tehetségkutató pedig meghozta számára az áttörést. A mindig kedves, bájos és mosolygós fiatal lány hamar jelentős rajongótáborra tett szert, s bár a versenyt végül nem nyerte meg, a karrierje ettől függetlenül szinte azonnal belendült: a műsor után egy évvel megjelent első albuma Üveggolyó címmel, 2009-ben pedig először nyert Fonogram-díjat. Ugyan Fruzsina szenvedélyesen rajong a zenéért, tudatosan ügyelt arra, hogy több lábon álljon: a karrierje egyengetése mellett elvégezte az ELTE Tanító- és Óvóképző karát, majd óvónőként helyezkedett el, nemrég pedig újra visszaült az iskolapadba. De hogyan alakult a gyönyörű énekesnő élete az elmúlt évek során és a pandémia alatt? Galériánkból megtudod!

Fruzsina 2010-ben egy időre visszavonult a zeneiparból, 2012-ben azonban visszatért új albumával, az Elfeledett mézescsókkal, melyet gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek szánt. Mindeközben főállású óvónő lett, a kicsikkel töltött napjai pedig arra inspirálták, hogy zenés fejlesztő foglalkozásokat tartson és gyermekdalokat szerezzen.
Kattints a további képekért!

A nemsokára 23 éves színésznő nem fél megmutatni formás alakját.

Leadfotó: Facebook /kovacsovicsfruzsi

Oldalak