Akkor és most: ők voltak a kétezres évek bombanői, ennyit változtak - fotók

Az idő még a hírességeket sem kíméli. Vannak, akik büszkén viselik a korukat és az azzal járó változásokat, míg mások minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy lelassítsák az öregedés folyamatát.

Sokat változtak az elmúlt évek során

Amikor egy színészt vagy színésznőt rendszeresen látunk a filmvásznon, nem feltétlenül vesszük észre azonnal, hogy az évek során mennyit változott – pedig az idő kerekét ők sem tudják megállítani! Persze néhány trükkel, jól bevált kozmetikumokkal és plasztikai beavatkozásokkal bárki csalhat kicsit, az igazság viszont az, hogy egy ponton túl már hiába próbáljuk felvenni a küzdelmet a ráncok és a korosodás egyéb jelei ellen – vannak, akik ezt nehezen tudják elfogadni, míg mások méltósággal viselik az öregedést. De akadnak olyan hollywoodi celebritások is, akiknek pont hogy jót tett a változás, így tökéletesen illik rájuk a jól ismert „miből lesz a cserebogár” közmondás. Galériánkban mutatunk néhány olyan közismert, bombázó színésznőt, akik a kétezres években nők millióinak példaképei és férfiak millióinak álmai voltak, mostanra azonban már mind kiléptek a húszas éveikből, s többgyermekes családanyák. Persze, ez még nem jelenti azt, hogy veszítettek volna a szépségükből és a kisugárzásukból, az viszont tény, egyikőjük sem úgy néz ki, mint amikor egykoron megismertük. No de kinek tett jót a változás és kinek nem? A döntést rád bízzuk!

Jennifer Love Hewitt a pályafutását gyermekszínészként kezdte, televíziós reklámokban szerepelt, mielőtt csatlakozott volna a Disney Channel Kids Incorporated című sorozatához. Az áttörést hozó szerepe az Ötösfogat (1995–1999) című drámasorozatban volt, ezt követően pedig feltűnt a Tudom, mit tettél tavaly nyáron (1997), a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron (1998) és a Buli az élet (1998) című filmekben.
Kattints a további képekért!

30 évvel ezelőtt mutatták be a Huncutka című filmet, amely nemcsak külföldön, hanem hazánkban is hatalmas népszerűségre tett szert – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy évről évre műsorra tűzik a tévécsatornák a karácsonyi időszakban. A göndör hajú kislány egy szempillantás alatt belopta magát a fél világ szívébe, mára azonban belőle is felnőtt nő lett.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak