Sztárok

Felismered ezt a kislányt a gyerekkori fotón? Ma őt tartják a világ egyik legszebb nőjének

Férfiak ezrei rajonganak érte, nők millió irigylik őt szerte a világon, stílusát pedig mindenki másolni próbálja – rájössz egyetlen gyerekkori kép alapján, hogy kiről van szó?

Képrejtvény

Nincs is jobb szórakozás annál, mint egy képrejtvénnyel kezdeni a hetet: ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, vajon rájössz-e, melyik hírességet látod a gyerekkori fotón. Nos, a kérdés nem is olyan egyszerű, mint elsőre tűnik, hiszen gyakorlatilag bárki lehet a képen, ugyanis egy viszonylag átlagos külsejű kislányról van szó, az azonban segítség lehet számodra, hogy félig afroamerikai sztárról beszélünk, aki az utóbbi években rendre a címlapokon szerepel férje miatt. Ha még mindig vágynál egy kis kapaszkodóra, annyit elárulunk, hogy jelenleg nem eredeti hivatásával foglalkozik, sokkal inkább családjára, azaz férjére és két gyermekére koncentrál, ami minden idejét leköti. Amerikai származású, és tavaly augusztusban ünnepelte 40. születésnapját, ami szintén nagy port kavart a sajtóban. Párja a világ egyik legkapósabb férfija volt, amíg el nem vette a képen látható, mostanra már felnőtt hölgyeményt, aki jótékonysági munkáival és szépségével milliókat vett le a lábáról, azonban akadnak olyanok is, akik egyáltalán nincsenek oda érte. Sejted már kiről van szó? Ha többet segítenénk, túl könnyű lenne a feladvány, így azt javasoljuk, gondolkodj és tippelj. A következő oldalon eláruljuk, helyesen találgattál-e!

Lapozz a megfejtésért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egy tibeti szuka érkezett a kutyakozmetikushoz, a szőrével azonban csak négy óra alatt boldogult a szakember. Az eredmény több okból is szótlanságot okoz a neten.
Sztárok
Jennifer Grey igazán büszke lehet a családjára, férjével ugyanis több mint húsz éve kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, közös lányuk, Stella pedig mostanra elbűvölő hölggyé cseperedett.
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.