Sztárok

Kepes András ritkán látott unokája gyönyörű nővé érett: a 19 éves Hanna hercegnőként tündökölt szalagavatóján – Fotó

A hatgyermekes és négyunokás Kepes András csak ritkán oszt meg családi fotókat közösségi oldalán, nemrégiben azonban kétszer is kivételt tett: egyiken Kata lánya, a másikon pedig unokája, Hanna látható – mindkét szépség óriási mérföldkőhöz érkezett.

Büszke gyermekeire és unokáira

A 75 éves Kepes András máig az egyik legismertebb hazai író, újságíró és televíziós műsorkészítő, aki karrierjét igen korán kezdte, miután megszerezte az ELTE Bölcsészettudományi Karán a magyar-esztétika szakos diplomát, majd posztgraduális tanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, de elnyerte a Stanford Egyetem egyik neves ösztöndíját is, illetve megszerezte doktori és habilitált doktori fokozatát a Színház- és Filmművészeti Egyetemen 2004-ben. Első cikkei 17 éves korában jelentek meg, az egyetem elvégzése után pedig a Magyar Rádiónál dolgozott, és a nevéhez olyan nagy sikerű műsorok fűződnek, mint a Gondolatjel vagy a Láttuk, hallottuk és a Kepes. Karrierjét hosszan lehetne részletezni, de magánélete is legalább annyira izgalmasan zajlott, mint pályafutása: háromszor házasodott, első felesége Mester Zsuzsanna, második neje Messmer Lili volt, jelenleg pedig Dettai Máriával él együtt 2000 óta. Összesen hat gyermeke született és eddig négy unokája, akik közül nemrégiben meg is mutatta Kata és Juli lányát, valamint Hanna és Gazsi nevű unokáját, akiket csak ritkán láthat a nagyközönség. Galériánkban mutatjuk őket!

Kepes Andrásnak öt lánya és egy fia született: legidősebb közülük Júlia, aki 1974-ben látta meg a napvilágot, a legfiatalabb gyermek pedig Lukács, aki 2011-ben jött a világra.
Kattints a további képekért!

A hollywoodi színész és gyermeke között tökéletesen működött az összhang.

Leadfotó: VIASAT3/Adom a napom

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!