Keleti Andrea ritkán látott édesanyja 70 felett évtizedeket letagadhatna, nagyon hasonlítanak – fotók

Keleti Andreát irigylésre méltó adottságokkal áldotta meg a sors, de persze ő maga is sokat tesz azért, hogy megőrizze bomba alakját. Hasonlóan energikus életet él az édesanyja, Ibolya is, akit gyakran a táncművész testvérének hisznek.

Nem esett messze az alma a fájától

Keleti Andrea életében mindig is fontos szerepet játszott a mozgás: tizenkét éves korában kezdett táncolni, tehetségére pedig hamar felfigyeltek – volt ifjúsági magyar bajnok, később pedig tíz alkalommal lett magyar bajnok. Majdani férjét, Kovács Zoltánt is a táncnak köszönhetően ismerte meg: a férfi egykor Andrea tanítványa volt, majd együtt lettek ötszörös profi magyar táncbajnokok. Immáron több mint húsz éve kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, ráadásul gyönyörű családot alapítottak: lányuk, Viki 2001-ben, fiuk, Máté pedig 2005-ben látta meg a napvilágot. Andrea az első gyermeke születése után felhagyott a versenyzéssel, a tánc azonban az élete szerves része maradt: megnyitotta saját iskoláját, az elmúlt években pedig számtalan diákja ért el óriási sikereket. Talán kevesen tudják, de a mozgás iránti szeretetét az édesanyjától örökölte: noha Ibolya már a hetvenes éveiben jár, ma is ugyanolyan örömmel perdül táncra, mint fiatalon. Galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan néz ki Keleti Andrea édesanyja:

Keleti Andrea ma már nyugodt és kiegyensúlyozott életet él, ám elmondása szerint ez nem volt mindig így. Mindössze tizennyolc esztendős volt, amikor eldöntötte, hogy elköltözik a családi házból, és akkor még úgy gondolta, édesanyjával sok mindenben különböznek. Mostanra azonban rájött, hogy hatalmasat tévedett.
Kattints a további képekért!

Az énekesnő a saját kollekciójával sminkelte ki édesanyját, a végeredményt pedig meg is mutatta Instagram-oldalán.

Leadfotó: Instagram/ keletiandrea

Oldalak