Sztárok

Fotón Kelemen Anna, kinek testsúlya már nem éri el a 40 kilót sem: Elmondta, mi áll fogyása hátterében

Sokan aggódnak Kelemen Annáért, aki az utóbbi időben drasztikus fogyáson ment keresztül, még úgy is, hogy soha nem volt még csak telt sem, nemhogy túlsúlyos.

Már 40 kilót sem mutat a mérleg

Kelemen Anna mindössze 6 hónap alatt 10 kilót adott le, februárban már csak 43 kilót nyomott, azonban mostanra a mérleg mutatója már a 40 kilót sem éri el.

Kelemen Anna a Blikk Címlapsztori c. műsorában vendégeskedett, ahol természetesen szóba jött a fogyása is és elárulta, hogy azóta még többet faragott le testsúlyából. "Életben vagyok azóta is... reagálva aerra, hogy meg fogok halni. Előbb-utóbb igen. Túlértékeljük az életet. Velem nem történnek véletlenül a dolgok, tudatos volt a fogyás. Sokan mondják, hogy túl vékonynak tartanak, de én nem tartom magam annak" - mondta a híresség.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?