Sztárok

Fotón Kelemen Anna, kinek testsúlya már nem éri el a 40 kilót sem: Elmondta, mi áll fogyása hátterében

Sokan aggódnak Kelemen Annáért, aki az utóbbi időben drasztikus fogyáson ment keresztül, még úgy is, hogy soha nem volt még csak telt sem, nemhogy túlsúlyos.

Már 40 kilót sem mutat a mérleg

Kelemen Anna mindössze 6 hónap alatt 10 kilót adott le, februárban már csak 43 kilót nyomott, azonban mostanra a mérleg mutatója már a 40 kilót sem éri el.

Kelemen Anna a Blikk Címlapsztori c. műsorában vendégeskedett, ahol természetesen szóba jött a fogyása is és elárulta, hogy azóta még többet faragott le testsúlyából. "Életben vagyok azóta is... reagálva aerra, hogy meg fogok halni. Előbb-utóbb igen. Túlértékeljük az életet. Velem nem történnek véletlenül a dolgok, tudatos volt a fogyás. Sokan mondják, hogy túl vékonynak tartanak, de én nem tartom magam annak" - mondta a híresség.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.