Katy Perry exe brutális gyilkosságot követett el: hátborzongató részletek derültek ki a szörnyű tettről

Mindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy az énekesnő egykori párja, Johnny Lewis dermesztő tettre szánta el magát: megölte 81 éves főbérlőjét – most az esettel kapcsolatban több részlet is napvilágot látott.

A rémtett után magával is végzett

A 37 éves Katy Perry sokáig élvezte az élet és a hírnév adta lehetőségeket, például a különböző férfiak társaságát – egészen addig, amíg rá nem talált az igaz szerelem először Russell Brand, majd Orlando Bloom személyében. Az énekesnő két évig élt boldog házasságban Branddel, amit aztán négy évnyi szingliség követett, végül betoppant az életébe Orlando Bloom, akivel immáron 5 éve van együtt, és megszületett közös gyermekük is. Katynek azonban korábban volt egy másik ismert barátja is, a szintén színészként tevékenykedő Johnny Lewis, akit a hazai közönség a Narancsvidék című sorozatból ismerhet. Johnny és Katy még 2006-ban kezdett el randevúzni, kapcsolatuk körülbelül másfél évig tartott – az énekesnő állítólag két sikerdalát is a férfiról és vele közösen írta, olyannyira szerelmes volt belé. Akkor bizonyára még nem gondolta volna róla, hogy Lewisban gyilkos hajlamok vannak, de a férfi egyik ismerőse sem gyanakodott arra, hogy a színész brutális tettre vetemedik majd, habár mindig voltak problémái. Galériánkban eláruljuk, mit tett 81 éves főbérlőjével Johnny Lewis, aki nemsokkal az eset után magával is végzett.

Katy Perry állítólag azért vetett véget a színésszel való kapcsolatának, mert feltörekvő popkarrierjére szeretett volna koncentrálni, de problémája volt az is, hogy a férfinek számos gondja akadt, amin még maga Katy sem tudott segíteni.
Kattints a további képekért!

A 67 éves Chris Noth most aztán igazán nagy bajban van, bár ő maga tagadja a súlyos vádakat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak