Sztárok

Abszurd tesztet alkalmaz a jelentkezőkön Katalin és Vilmos: a házaspár ezzel a bizarr módszerrel dönti el, ki dolgozhat nekik

Nincs egyszerű dolga annak, aki Katalin hercegné és Vilmos herceg személyzetének tagja kíván lenni, az állásinterjú részeként ugyanis az illetőnek át kell esnie egy meglehetősen bizarr teszten.

Nem csak beszélgetés zajlik az állásinterjún

Noha Katalin hercegné és Vilmos herceg jóval hétköznapibb életet élnek zárt ajtók mögött, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk róluk, királyi kötelezettségeik és feladataik végett rengeteg időt töltenek házon kívül, amikor pedig végre letehetik a munkát, alig várják, hogy együtt legyenek a gyermekeikkel. Mindezt tekintetbe véve érthető, hogy a ház körüli tennivalókhoz már nincs túl sok kedvük, ráadásul sok értékes időt megspórolnak, ha kiszervezik másoknak az otthoni munkát. Alkalmaznak dadát és házvezetőnőt, akiknek igyekeznek biztonságos, meghitt, valamint békés munkahelyi körülményeket teremteni, mindezért cserébe azonban természetesen részükről is vannak elvárások, melyeket már az állásinterjún tisztáznak a potenciális dolgozóval. A találkozó során azonban nem csupán egy egyszerű beszélgetésre kerítenek sort: a walesi hercegi pár furcsa tesztnek veti alá a hozzájuk jelentkezőket, hiszen nagyon fontos számukra, hogy megtalálják a tökéletes alkalmazottat. Részletek a galériában!

Katalin és Vilmos híresek arról, hogy mindig precízen, alaposan, alázatosan és a szabályoknak megfelelően látják el a kötelezettségeiket, az pedig egyáltalán nem meglepő, hogy ugyanilyen munkamorált várnak el az alkalmazottaiktól is.
Kattints a további képekért!

A szakértő szerint benne van a pakliban, hogy az idei karácsony teljesen más lesz a brit királyi család számára, mint az eddigiek – mindez egyetlen olyan döntésen múlhat, amit ha III. Károly meghoz, Vilmos és Katalin nem biztos, hogy a famíliával együtt ünnepelnek majd.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....