Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon szigorú szülők: ezeket a dolgokat tiltják a gyermekeiknek otthon

Noha Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei kivételes életet élnek, a házaspár igyekszik átlagosan nevelni őket – éppen ezért vannak dolgok, amik kifejezetten tilosak Györgynek, Saroltának és Lajosnak.

Szigorú nevelés

Katalin hercegné és Vilmos herceg három gyönyörű gyermeket nevelnek: György herceg 2013. július 22-én, Sarolta hercegnő 2015. május 2-án, a legkisebb trónörökös, Lajos herceg pedig 2018. április 23-án látta meg a napvilágot. A cambridge-i hercegi pár igyekszik a lehető legnormálisabban nevelni a három testvért: céljuk, hogy javarészt átlagos, kiegyensúlyozott és boldog gyermekkoruk legyen, így például György herceg és Sarolta hercegnő mindennapjai az iskolában is pontosan ugyanúgy telnek, mint társaiknak. Következetes szülőként igyekeznek nevelni a gyerekeiket, éppen ezért van, amit szigorúan tiltanak nekik: részletek a galériában!

Korábban már sokszor lehetett hallani, hogy Katalin és Vilmos olyan átlagos, gondtalan és boldog gyermekkort szeretne György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek, amennyire ez lehetséges – mindent megtesznek például azért, hogy az óriási vagyon ellenére a kicsik ne legyenek elkényeztetettek, tanulják meg értékelni, amilyük van.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné stílusától mindig lehidalunk, hiszen nincs olyan alkalom, amikor ne alkotna maradandót az öltözködésével. Természetesen ezúttal is egy gyönyörű darabot választott.

Leadfotó: Phil Noble - Pool/Getty Images

Oldalak