Sztárok

Úton a következő királyi bébi? Katalinnak állítólag sikerült meggyőznie férjét, hamarosan érkezhet az újabb trónörökös

Nem állna meg három gyermeknél a jövendőbeli uralkodópár a hírek szerint: Katalin mindennél jobban vágyik egy negyedik babára, és bár Vilmosnak eleinte nem tetszett az ötlet, azt pletykálják, feleségének végül sikerült meggyőznie őt.

Katalin szeretne még egy gyermeket

Katalin és Vilmos szerelme látszólag maga a tökély: a hercegi pár között 11 év házasság után is harmonikus a kapcsolat, látszik rajtuk, hogy mennyire összhangban vannak egymással, valamint az is, hogy milyen boldogok együtt. Na persze szerelmüket gyermekeik érkezése koronázta meg igazán, hiszen Katalin már György herceggel való várandóssága előtt is alig várta, hogy végre áldott állapotba kerüljön. A hercegné köztudottan rajong a gyerekekért, főleg az újszülött csecsemők varázsolják el őt, így érthető, hogy György, Sarolta és Lajos esetében is az volt a kedvenc időszaka, amikor fiai és lánya még csak apró babák voltak. Nos, mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Katalin mindig is nagy családot szeretett volna, ez pedig azt jelenti, hogy a mai napig szeretne egy negyedik gyermeket, férje, Vilmos azonban eddig hallani sem akart erről. Nemrégiben a herceg elárulta, hogy nagyon aggódik a feleségéért, ugyanis Katalin korábbi terhességei során komoly rosszullétekkel küzdött, férje pedig nem szeretné, ha szerelmének bármi baja lenne egy újabb babával való várandósság miatt. Nos, úgy tűnik, Vilmos most mégis beadhatta a derekát, és részéről is rendben van egy következő gyermekáldás, erről pedig a palota egyik bennfentese nyilatkozott.

Lapozz, folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vastag Csaba és kedvese, Evelin hivatalosan is összekötötték életüket. Az énekes már a családalapításon gondolkodik.
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.