Sztárok

Katalin minden ruhája rejt egy pikáns részletet, ami eddig még senkinek sem tűnt fel: a hercegné ezt a „szemtelen” dolgot csempészi öltözékeibe

Sokan nem is gondolnák, de Katalin bizony kedveli a kicsit merészebb darabokat annak ellenére, hogy általában kifinomultan és visszafogottan öltözködik – bár a hercegné nem mutatkozhat túl sokat sejtető ruhában, azért igyekszik belecsempészni minden megjelenésébe valami extrát.

Az utánozhatatlan stílusikon

Katalin hercegné kétségkívül napjaink egyik legnagyobb divatdiktátorának számít, akinek fortélyait nők ezrei próbálják ellesni: Vilmos feleségének rangjából adódóan minden percben oda kell figyelnie arra, mikor, miben mutatkozik, de Katalin saját bevallása szerint mindig is rajongott a divatért. Az Egyesült Királyság királynője nem, de a divat koronázatlan királynője tehát mindenképp ő: a hercegné megjelenése mindig kifogástalan, sminkje és frizurája pedig makulátlan, bárhol is van – persze mondhatni könnyebb dolga van, mint a legtöbb nőnek, hiszen temérdek pénz és tanácsadó, valamint tervező segíti a mindennapjait, ám tény, hogy Katalin viselni is tudja a ruhákat, amiket magára ölt, márpedig ez nem mindenkinek megy. Habár a hercegné az etikett miatt nem viselhet merész, feltűnő, esetleg túlságosan kivágott darabokat, azért igyekszik mindig belecsempészni valami extrát nyilvános megjelenéseibe – van például két részlet, amit talán még a legszemfülesebbek sem szúrtak ki szettjeiben, pedig Katalin imádja az olyan ruhákat, amik ezekkel a megoldásokkal vannak ellátva. Te már sejted miről van szó? Ha nem, akkor lapozz, a következő oldalon eláruljuk!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!