Katalin sosem volt még ennyire gyönyörű: a hercegné élete legfenségesebb ruhájában ragyogott Károly koronázásán – Fotók

Vilmos felesége annyira előkelő volt III. Károly koronázási ceremóniáján, mint egy királynő: egy biztos, a trónörökös nejének outfitje minden várakozást felülmúlt.

Sosem hibázik, most sem tette

A néhai Erzsébet királynő fiát, Károlyt a mai napon királlyá koronázták, ezzel pedig egy történelmi jelentőségű eseménynek lehettünk szemtanúi, hiszen III. Károly az első a brit uralkodó 1953 óta, akinek a fejére korona került. A díszes ceremónián természetesen részt vett a brit királyi család szinte minden tagja: ott volt a família fekete báránya, Harry, a trónörökös Vilmos és a leendő királyné, Katalin, na meg persze három gyermekük, György, Sarolta és Lajos, de tiszteletét tette még Anna hercegnő, András és Eduárd herceg, valamint Károly testvéreinek családja is. A hatalmas ünnepséget milliók kísérték figyelemmel a Westminster apátság és a Buckingham-palota előtt, illetve a televízión keresztül, kijelenthető azonban, hogy a ceremónia sztárja nem az újdonsült király, hanem Katalin hercegné volt, aki ezúttal is ellopta a rivaldafényt, nem véletlenül. Vilmos neje ugyanis felvette élete legfenségesebb ruhakölteményét, amit valaha viselt, így joggal szegeződött minden szempár rá: Katalin a tőle megszokott módon most is tökéletes festett, és sokkal inkább hasonlított egy szemkápráztató királynőre, mintsem egy herceg feleségére. Galériánkban mutatjuk Kate Middleton pompásan elegáns szettjét, amire bizony nehéz szavakat találni!

Íme a frissen koronázott Károly és Kamilla, ahogyan a Buckingham-palota erkélyén, koronával a fejükön pózolnak a kameráknak és a népnek. Örömük érthető, hiszen hosszú ideig vártak arra, hogy elfoglalják méltó helyüket a trónon.
Kattints a további képekért!

Katalinék legcukibb gyermeke, Lajos nagyapja koronázásán mindenkit meglepett: a herceg eleinte felnőtteket meghazudtoló komolysággal tűrte a hosszadalmas ceremóniát, de a rangos esemény végén azért megint láthattuk csibész énjét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...