Sztárok

Láttad már Katalin hercegné öccsét? A királyi család nagybácsija nemcsak igazi szívtipró, de sikeres üzletember is – fotók

Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is egyben.

Jóképű és sikeres

Katalin hercegné nevét az egész világon ismerik: Vilmos feleségét ma már mindenki a brit királyi család tagjaként azonosítja, pedig ismert tény, hogy polgári szülők lányaként látta meg a napvilágot. Egy húga és egy öccse van: Philippa Charlotte, becenevén Pippa 1983-ban, egyetlen fiútestvére, James William pedig 1987-ben született – noha a 35 éves férfi a külföldi és a hazai sajtóban is többször megjelent már, főként Katalin öccseként szokás rá hivatkozni. De persze neki is megvan a saját élete: sikeres üzletembernek mondhatja magát, ráadásul tavaly teljes titokban feleségül vette francia származású szerelmét, Alizee Thevenet-et. Galériánkban megmutatjuk, milyen sármos Görgy herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nagybátyja:

James egy 2016-os interjújában elárulta: sosem bosszankodott amiatt, hogy mindenki Katalin hercegné öccseként azonosítja, hiszen már azelőtt is Middletonék legfiatalabb gyermekeként ismerték, hogy a leendő király sógora lett.
Kattints a további képekért!

Katalin és Vilmos igazi álompárnak számítanak. Közös történetük 2001-ben kezdődött, ám a cambridge-i hercegné előtte egy másik férfit szeretett, aki végül nagy fájdalmat okozott neki.

Leadfotó: Facebook/ Kate Middleton

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.