Sztárok

A Netflix olyan fotóval rukkolt elő Katalinról, hogy abba a hercegné több millió rajongója pirult bele

November 16-án mutatták be A korona című Netflix-széria utolsó, hatodik évadának első részletét, mely a tragikus sorsú Diana hercegné életére fókuszált. December derekán azonban érkeznek az utolsó epizódok, melyek már Vilmos walesi herceg és neje, Kate Middleton kapcsolatára összpontosítanak. A Netflix ízelítő gyanánt már közzé is tett néhány fotót.

Erre vártak a királyi család rajongói

A nagyközönség már tűkön ülve várta, hogy vajon miként ábrázolja majd Vilmos és Katalin kapcsolatát a brit királyi család kulisszái mögé kalauzoló drámasorozat. Nos, a várakozás idegőrlő hetei-hónapjai véget értek: a streamingplatform a minap ízelítő gyanánt közzétett néhány, a publikum felcsigázására tökéletesen alkalmas fotót az utolsó évad utolsó epizódjairól. A képeken II. Erzsébetet és Fülöp herceget, Károly királyt és Kamilla királynét, továbbá Vilmost és Katalint is szemügyre vehetjük. Az azonban nem biztos, hogy a trónörökös felesége ujjongani fog, ha megtekinti a fotókat...

A korona alkotói ugyanis úgy döntöttek, Vilmos és Katalin közös történetének egyik legpikánsabb epizódját is beleszövik a nagyívű történetbe.
Kattints a további képekért!

Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít arra, hogy megvilágítsa Katalin hercegné "sötét oldalát".

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...