Sztárok

Katalin felvette a világ leggyönyörűbb kék nadrágkosztümjét: minden nő gardróbjában ott a helye ennek a tökéletes szettnek

A hercegné mostanság nagy kedvelője lett a blézerből és elegáns nadrágokból álló outfiteknek, melyek egyszerűen káprázatosan állnak Vilmos nejének, de szerencsére ezek a szettek testalkattól és testsúlytól függetlenül bárkin remekül mutatnak.

Még sosem láthattuk benne korábban

Katalin hercegné híres arról, hogy többször is felvesz egy-egy ruhát vagy akár egy egész szettet, de főleg márkás cipői és ékszerei azok, amiket szeret kombinálni egymással a különböző nyilvános megjelenések alkalmával, így szinte sosem fordul elő az, hogy egy magassarkút vagy egy fülbevalót csak egyszer láthatunk rajta. A minap azonban a jövendőbeli királyné kivételt tett, és egy eddig soha nem viselt kék nadrágkosztümben ragyogott Londonban – meg kell hagyni, ez a különleges árnyalat egyszerűen fantasztikusan állt a hercegnén, és mi is szívesen elfogadnánk egy ilyen szettet a gardróbunkba. Galériánkban mutatjuk!

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Katalin öltözködési stílusa az utóbbi időben nagyon megváltozott: korábban szinte mindig ruhákat és a hozzájuk illő kabátokat, valamint kalapokat részesítette előnyben, míg mostanában egyre többször láthatjuk ők egy-egy szofisztikált nadrágkosztümben.
Kattints a további képekért!

George Clooney csodaszép neje sosem okoz csalódást, ha nyilvános megjelenésekről van szó, és most sem tette.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.